Tuinonderhoud Rotterdam

Een tuin hebben is heerlijk. Vooral als u er het hele jaar door van kunt genieten. Dit vergt wel onderhoud: het gazon moet gemaaid, het onkruid gewied, planten bewaterd, hagen geknipt enzovoorts.

Tuinonderhoud rotterdam

Door werk of vakantie schiet tuinonderhoud er soms bij in. En als u er niet bent, groeit uw tuin gewoon door. Herkenbaar? Born + Bink neemt het onderhoud graag van u over. Eenmalig of periodiek, in de vorm van een onderhoudscontract. Hierin is bijvoorbeeld opgenomen snoeiwerk, gras maaien, een voor- en najaarsbeurt en zomeronderhoud.

Let wel: het “gewone” onderhoud is zelf te doen, maar snoeiwerk is vakwerk. Wij adviseren om minimaal een keer per jaar een goede tuin onderhoudsbeurt te (laten) doen.

 

Tuinonderhoud onder begeleiding

Wilt u graag zelf onderhouden, maar weet u niet hoe? Born + Bink ontwikkelde hiervoor speciaal een concept: onder begeleiding van een deskundige, onderhouden we samen uw tuin! U leert bijvoorbeeld hoe u goed onkruid bestrijdt en hoe het zit met (natuurlijke) bemesting, snoeien en grasonderhoud.

U kiest zelf of u ons één keer per jaar of elk seizoen inschakelt. Een ding is zeker: na het doorlopen van alle seizoenen kunt u zelfstandig en verantwoord uw eigen tuin onderhouden. Een prijsvriendelijke oplossing die langdurig plezier oplevert.

Interesse? Informeer naar de mogelijkheden die wij u als hovenier voor tuinonderhoud Rotterdam en omstreken kunnen bieden.