Tuinonderhoud Rotterdam/Capelle aan den IJssel

Een tuin hebben is heerlijk. Vooral als u er het hele jaar door van kunt genieten. Dit vergt wel onderhoud: het gazon moet gemaaid, het onkruid gewied, planten bewaterd, hagen geknipt enzovoorts.

Tuinonderhoud rotterdam

Door werk of vakantie schiet tuinonderhoud er soms bij in. En als u er niet bent, groeit uw tuin gewoon door. Herkenbaar? Born + Bink neemt in samenwerking met Rubens Tuinen het onderhoud graag van u over. Eenmalig of periodiek, in de vorm van een onderhoudscontract. Hierin is bijvoorbeeld opgenomen snoeiwerk, gras maaien, een voor- en najaarsbeurt en zomeronderhoud.

Let wel: het “gewone” onderhoud is zelf te doen, maar snoeiwerk is vakwerk. Wij adviseren om minimaal een keer per jaar een goede tuin onderhoudsbeurt te (laten) doen.

 

Tuinonderhoud onder begeleiding

Wilt u graag zelf onderhouden, maar weet u niet hoe? Born + Bink ontwikkelde hiervoor speciaal een concept: onder begeleiding van een deskundige, onderhouden we samen uw tuin! U leert bijvoorbeeld hoe u goed onkruid bestrijdt en hoe het zit met (natuurlijke) bemesting, snoeien en grasonderhoud.

U kiest zelf of u ons één keer per jaar of elk seizoen inschakelt. Een ding is zeker: na het doorlopen van alle seizoenen kunt u zelfstandig en verantwoord uw eigen tuin onderhouden. Een prijsvriendelijke oplossing die langdurig plezier oplevert.

Interesse?

Wij werken samen met Rubens Tuinen. Uw tuin laten onderhouden door Rubens Tuinen? Neem dan een kijkje bij www.rubenstuinen.nl