Over Born+Bink

Op 31 maart 1981 zijn Leen Born en Gertrud Bink begonnen met Hoveniersbedrijf Born + Bink Rotterdam. We waren in het bezit van een Opel Kadett, wat handgereedschap en heel veel spirit om voor ons zelf te beginnen. Naast onze banen gingen we op de zaterdagen aan het werk, eerst nog in tuinen van vrienden, familie en bekenden, maar al snel werd die kring uitgebreid naar de relaties van hen.

Leen Born van Hoveniersbedrijf Born + Bink Rotterdam, heeft in die begin periode veel ervaring op gedaan bij verschillende collega-hoveniers. Tevens heeft hij bij de Nationale Bomenbank gewerkt en daar zijn passie voor de boomverzorging gevonden. Leen is een Hovenier met creatieve ideeën en oplossingen.
Als vakbekwaam Hovenier en Boomverzorger maakt zijn veelzijdigheid hem uniek.

Gertrud  Bink van Hoveniersbedrijf Born + Bink Rotterdam, heeft bij tuinarchitect Dick Huijgens het ontwerpen in de vingers gekregen en stage gelopen o.a. in de tuinen van Rob Herwig. Haar strakke ontwerpen worden verzacht met eenvoudige, of juist weelderige eigentijdse beplantingen. De tuinen die zij ontwerpt passen vooral bij de mensen voor wie ze bedoelt zijn en zorgen voor jarenlang tuinplezier.

De deskundigheid die wij samen in al die jaren hebben opgebouwd zorgt ervoor dat elke tuin weer uniek is. Wat Gertrud ontwerpt, geeft Leen vorm in uw tuin.

Al uw wensen voor uw tuin, balkon of dakterras kunnen worden gerealiseerd door
Hoveniersbedrijf Born + Bink Rotterdam/Capelle aan den IJssel en omgeving!