Tuin Laten Ontwerpen

Wilt u een tuin aanleggen of laten renoveren? Dat begint bij het ontwerpen van de tuin. De eerste stap is een goede voorbereiding: zo kunt u er lang van genieten.

Tuin laten ontwerpen

In een vrijblijvend gesprek bespreken we vooraf uw wensen. Welke functie heeft de tuin, wie gaat de tuin gebruiken en welke sfeer moet die oproepen? Misschien zijn er materialen die hergebruikt moeten worden, of moeten er bomen of struiken blijven staan. Tijdens een gesprek kan van alles aan bod komen. Zoals de beschutting, verlichting, vijvers, damwanden en het wel of niet plaatsen van een blokhut of pergola. En, niet geheel onbelangrijk, we kijken natuurlijk ook naar uw budget.

Voor het ontwerp meten we de maten op, beoordelen we de grondsoort en bepalen we de zoninval. Hierna presenteren we binnen 2 tot 4 weken het tuinontwerp en de offerte. Het voorgesprek is gratis. Maar een tuin ontwerpen kost veel tijd en hieraan zijn kosten verbonden.

Bent u akkoord? Dan prikken we direct een datum voor de aanleg van uw droomtuin!

Sinds kort werken wij samen met Rubens Tuinen. Uw tuin laten ontwerpen door Rubens Tuinen? Neem dan een kijkje bij Rubens Tuinen.